600.000€
4.520.700kn
ID nekretnine: 3097

Betina, kamena kuća s dvorom uz more u centru mjesta

vila / kuća

Murter Kornati
površina:
260.00 m2
površina zemljišta:
270.00 m2
spavaće sobe:
10
kupaonice:
3
udaljenost od mora:
8 m
struja
voda
prvi red do mora
pogled na more

Opis

Prodaje se kamena kuća s dvorom uz more na čarobnoj lokaciji u samom centru mjesta Betina na otoku Murteru. Betina je mjesto koje je zadržalo izvornost tradicionalne dalmatinske arhitekture, s prekrasnom šetnicom i mostićima koji podsjećaju na venecijanske lagune.
Kuća se proteže na 3 etaže, prizemlje plus dva kata. U prizemlju se nalazi kuhinja i konoba, a na prvom i drugom katu se nalaze sobe i kupaonice. Kuća je u prošlosti bila pansion za turiste te načelno raspored prostorija nije važan jer nekretnina zahtjeva kompletnu adaptaciju. Uz kamenu kuće prodaje se i parking veličine 60m² i pomoćni objekt (30m²) koji se nalaze uz glavnu prometnicu u mjestu, 50-ak metara od kuće.

Nekretnina je veoma dobra investicijska prilika jer nudi brojne mogućnosti za uređenje poput uređenja u vilu uz more u autohtonom primorskom stilu s vezom za brodice koji se nalazi odmah iza kuće.
Posebnosti i atraktivnosti nekretnine dodatno doprinosi što se između kuće i mora nalazi samo obalna šetnica, a u neposrednoj je blizini centralnog mjesnog trga.

Betina je mjesto na sjeveroistočnoj obali otoka Murtera koje je s kopnom povezano pokretnim mostom u Tisnom. Nalazi se 35 km zapadno od Šibenika, a samo 60 km od zračne luke Zadar. Poznato je po dugoj tradiciji brodogradnje, a posebna atrakcija mjesta, ali i cijelog otoka, su nestvarno čiste i prirodne plaže i uvale od koji se posebno izdvaja jedna od najljepših plaža na Jadranu, Slanica. Murter se može smatrati svojevrsnim ulazom u poznati Nacionalni Park Kornati, skupinu otočića koji izgledaju kao biseri posuti u moru koji oduzimaju dah svakom posjetitelju.

Kontaktirajte našeg agenta/icu i dogovorite obilazak nekretnine.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.