315.000€
2.373.368kn
ID nekretnine: 3145

Kamene kuće s dvorištem i garažom u centru Šibenika

vila / kuća

Šibenik
površina:
176.00 m2
površina zemljišta:
313.00 m2
spavaće sobe:
4
kupaonice:
2
udaljenost od mora:
250 m
internet
kanalizacija
parking
struja
voda
vrt
konoba
garaža

Opis

Prodaju se dvije autentične kamene kuće s velikom okućnicom u samom centru Šibenika. Kuće su ograđene velikim kamenim zidovima koji pružaju privatnost. Velika okućnica pruža mogućnost za nekoliko parkirnih mjesta, vrt ili travnjak. U dvorištu se nalazi i jedna natkrivena otvorena garaža.
Prva kuća se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju je smještena konoba od cca. 56 m2, a na katu se nalazi stan koji se sastoji od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom te dnevnim boravkom.
Druga kuća sastoji se također od prizemlja i kata i čini je jedna stambena jedinica. U prizemlju se nalazi kuhinja s dnevnim prostorom, mala ostava (praonica) i kupaonica. Unutarnje stepenice vode na kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe. Jedna spavaća soba ima cca. 11 m2, a druga cca. 16 m2.
Ova nekretnina ima potencijal za tri odvojene stambene jedinice i pristup automobilom u intimnom okruženju u samom centru grada.

Lokacija objekta je izuzetno dobra za turistički najam zbog pješačke udaljenosti do svih bitnih sadržaja (banke, gradska knjižnica, gradsko kazalište, dućana prehrambene robe, kulturne i vjerske znamenitosti.)
Šibenik je posljednjih nekoliko godina doživio brzu revitalizaciju koja ga je gurnula u sam vrh poželjnih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Šibenik je smješten na središnjem dijelu Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe rijeka Krka. Prepoznatljiv je po svojim kulturno-povijesnim znamenitostima te prirodnim ljepotama, a može se pohvaliti s čak dva spomenika pod zaštitom UNESCO-a te dva nacionalna parka, Krka i Kornati.


Kontaktirajte našeg agenta/icu i dogovorite obilazak nekretnine.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Nekretnina vam je već dodana u favorite.