170.000€
1.280.865kn
ID nekretnine: 3417

Okolica Šibenika, poljoprivredno zemljište s kućicom od 27m2

vila / kuća

Šibenik okolica
površina:
27.00 m2
površina zemljišta:
6958.00 m2
parking
struja
voda
spremište
vrt
pogled na more

Opis

Prodaje se izvanredno poljoprivredno zemljište površine 6958 kvadratnih metara s kućicom od 27 m², idealno za sve ljubitelje maslinarstva. Na zemljištu se nalazi maslinik sa stotinjak odraslih stabala visoko profitabilnih sorti ( 18 vrsta ), koje potječu iz Europe, Bliskog istoka i Afrike. Ovaj raznoliki sortiment osigurava visoku kvalitetu i jedinstveni okus maslinovog ulja.
Zemljište ima odličnu prometnu povezanost, s asfaltiranim putem koji vodi do terena, te dva prilazna puta koji omogućavaju pristup masliniku kamionom. Ova infrastruktura omogućava lagan i efikasan prijevoz poljoprivrednih proizvoda i opreme. Zemljište posjeduje legaliziran objekt od 27 kvadratnih metara. Također, na terenu se nalazi gusterna kapaciteta 70 000 litara vode i iskop za septičku jamu. Struja je dostupna na terenu, a voda dolazi iz bušotine dubine 92 metra, s dnevnim prinosom vode od oko 30 000 litara.
Zemljište se nalazi na mirnom mjestu, s prekrasnim pogledom na more. Udaljeno je samo nekoliko kilometara od centra grada Šibenika. Ova lokacija pruža savršenu kombinaciju mira, prirodnog okruženja i blizine urbanih sadržaja.

Kontaktirajte nas za više detalja i dogovorite razgledavanje ove nekretnine.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik okolica - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu


Nekretnina vam je već dodana u favorite.