ID nekretnine: 3028

Otok Murter, Betina, obiteljska kuća na iznimnoj lokaciji

vila / kuća

Murter Kornati
površina:
277.00 m2
površina zemljišta:
676.00 m2
spavaće sobe:
4
kupaonice:
3
udaljenost od mora:
78 m
parking
struja
voda
spremište
vrt
terasa
pogled na more

Opis

U Betini na otoku Murteru prodaje se obiteljska kuća na iznimnoj lokaciji. Smještena je u mirnoj, slijepoj ulici svega 80 metara od mora, na blagoj uzvisini, pa se već iz prizemlja pruža lijepi pogled na more.
Kuća se proteže na dvije etaže koje su povezane unutrašnjim stubištem, a s obzirom na to da kuća ima dva ulaza moguće je ih razdvojiti u dvije međusobno nepovezane jedinice.
Prizemlje površine 126 m2 se sastoji od ulaza, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na natkrivenu terasu, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Prizemlje kuće nije u potpunosti uređeno. Kat površine 150 m2 sastoji se od kuhinje, velike blagovaonice, dnevnog boravka s prostranom terasom s koje se pruža lijepi pogled na more i okolicu, dvije spavaće sobe i kupaonice.
Betina je poznata kao jedno od najljepših mjesta na Jadranu. Za Betinu kažu da je mjesto očuvane prošlosti, prepoznatljivo po dalmatinskoj i mediteranskoj graditeljskoj baštini. Njezine skladne ulice, stare kamene kuće te trgovi prepuni su autentičnosti, povijesti, kulture te jednog posebnog turističkog identiteta.
Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.