80.000€
602.760kn
ID nekretnine: 3126

Primošten - Šibenik, na pola puta, građevinsko zemljište s dozvolom za modernu vilu

građevinska / poljoprivredna zemljišta

Šibenik okolica
površina zemljišta:
600.00 m2
udaljenost od mora:
650 m
pogled na more

Opis

U Grebaštici, mirnom turističkom mjestu smještenom između Primoštena i Šibenika prodaje se atraktivno građevinsko zemljište s pokrenutim postupkom ishodovanja dozvola za gradnju vila s bazenima.
Zemljište je položeno u izdvojenom i mirnom području s blagim padom prema jugu i odličnim pogledom na more od kojeg je udaljeno oko 600 metara.. Ukupne je površine 1780 m2 podijeljeno u tri približno jednaka dijela s planom gradnje triju obiteljskih vila katnosti P+1, s jednom stambenom jedinicom površine 218 m2 i bazenom površine 32 m2.
Koncepcija svih vila je vrlo slična tako da je u prizemlju planiran dnevni dio koji se sastoji od ulaza, stubišta, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka, ostave, wc-a i velike natkrivene terase. Unutarnjim stepeništem se penje na kat koji se sastoji od stubišta, hodnika, 3 spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama i lođama te garderobom.

PRILIKA ZA INVESTITORE!
Dozvole bi trebale biti pravomoćne do kraja ljeta otprilike do početka ponovne sezone gradnje.
Cijena kompletnog zemljišta (1780 m2) s dozvolama za tri vile s bazenima je 220.000 € plus komunalni i vodni doprinosi koji slijede pri dobivanju dozvola.
Informativno, ukupna cijena s dozvolama, plaćen HEP i svi doprinosi bi trebala biti do 300.000 €.
Moguća je kupnja pojedinačnih parcela (po 600 m2) s građevinskim dozvolama po cijeni od 80.000 € (133 €/m2) plus doprinosi i ostali troškovi koji pritom slijede.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik okolica - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu


Nekretnina vam je već dodana u favorite.