1.190.000€
8.966.055kn
ID nekretnine: 2698

Primošten - vila s prekrasnim pogledom na otvoreno more

vila / kuća

Primošten
površina:
279.00 m2
površina zemljišta:
1200.00 m2
spavaće sobe:
4
kupaonice:
4
udaljenost od mora:
1800 m
klima uređaj
parking
podrum
struja
voda
spremište
vrt
terasa
teretana
roštilj
internet
pogled na more
garaža
bazen
nekretnine u izgradnji

Opis

Prodaje se u blizini Primoštena vila s prekrasnim pogledom na otvoreno more, mjesto Primošten. Vila je trenutno u izgradnji. Nalazi se na brijegu, u okruženju ukupno osam modernih vila specifičnih po čistim linijama i što su sve prizemnice s bazenima. Lokacija gdje je vila smještena pruža intimu, pogled, mir, idilično okruženje maslinika. Neposredna blizina Primoštena do kojeg je svega par minuta vožnje automobilom.
Sama vila nalazi se na prostranom zemljištu od 1200 m2 i ima dvije etaže. U suterenu je prostrana garaža za dva automobila, dok je u prizemlju stambeni dio s ukupno 4 komforne spavaće sobe u stražnjem dijelu. Sve spavaće sobe imaju svoju kupaonicu, dok glavna spavaća soba ima i zasebnu garderobu. U stražnjem dijelu prizemlja je i zasebni wc, praonica, spremište i fitness soba. Glavni ulaz u vilu je kroz intimni bočni atrijski prostor. U prednjem dijelu vile orijentiranom prema jugu je dnevni dio. Dnevni prostor je prostran, otvorenog koncepta, gdje se pazilo da pogled prema bazenu, moru i Primoštenu ostane otvoren. U dnevnom dijelu su klizne stijene radi otvorenosti pogleda, te se iz njega izlazi na veliko sunčalište od preko 160 m2 nastavak koga je bazen površine 32 m2. U sklopu sunčališta predviđena je mala ljetna kuhinja i roštilj.
Zbog specifične lokacije, velikog zemljišta, budući vlasnik može imati posebnu nekretninu pogodnu i za luksuzni turistički najam. Investicijska nekretnina.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.