380.000€
2.863.110kn
ID nekretnine: 3251

Rogoznica, dvosobni apartmani na poželjnoj lokaciji

apartman / stan

Rogoznica
površina:
105.00 m2
spavaće sobe:
2
kupaonice:
2
udaljenost od mora:
200 m
balkon
klima uređaj
internet
lođa
parking
protuprovalna vrata
struja
voda
spremište
terasa
pogled na more
nekretnine u izgradnji

Opis

Prodaja novih apartmana u Rogoznici na mirnom predjelu s prirodnim plažama i sačuvanim krajobrazom na samo dva kilometra od centra mjesta, restorana, dućana i ostalih društvenih sadržaja.

Moderna apartmanska zgrada sastoji se od četiri stana, katnosti tri etaže, prizemlje, prvi i drugi kat. koje su povezane unutarnjim stepenicama. Smještena je svega 200 metara od plaže te se iz svih apartmana pruža pogled na more. Ulica bez prometa, mirna lokacija i blizina plaže bitne značajke ove atraktivne nekretnine.

Svaki apartman ima 105 m2 i zauzima čitavu etažu zgrade, a sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, wc-a, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i 2 prostrane terase s otvorenim pogledom na more. Na terasama je također moguća ugradnja jacuzzi-a zašto je već postavljena potrebna instalacija.
Pri gradnji zgrade ugrađuju se kvalitetni materijali i oprema, klimatizacija, podno grijanje u kupaonicama itd.

Cijena stanova na 1. katu: 370 000 €
Cijena stana na 2. katu: 380 000 €

Svi stanovi su u vlasništvu pravne osobe, cijene su izražene s PDV-om i kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina. Objekt je još uvijek u fazi izgradnje, a dovršetak se predviđa do ljeta 2024. godine.

Rogoznica je mjesto duge ribarske, turističke i nautičke tradicije s brojnim prirodnim ljepotama i znamenitostima. Tu su u blizini i druge poznate destinacije poput Splita, Trogira i Šibenika a zrakoplovna luka Split je na 30 km udaljenosti od lokacije.

Kontaktirajte nas i dogovorite obilazak nekretnine.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.