Cijena na upit
ID nekretnine: 2515

Rogoznica - moćna novoizgrađena kamena vila s preljevnim bazenom

vila / kuća

Rogoznica
površina:
500.00 m2
površina zemljišta:
815.00 m2
spavaće sobe:
5
kupaonice:
5
udaljenost od mora:
40 m
alarm
garderoba
kamin
klima uređaj
internet
lođa
namješten
parking
podrum
podno grijanje
roštilj
sauna
struja
voda
spremište
vrt
terasa
teretana
konoba
pogled na more
garaža
bazen

Opis

Prodaje se u Rogoznici moćna novoizgrađena kamena vila s preljevnim bazenom udaljena 40 m od mora. Cijela vanjska fasada vile izrađena je od ručno klesanog kamena što je djelo bračkih klesara. Ova vila je jedina nekretnina u ponudi agencije koje je izgrađena na takav način. Nalazi se u rezidencijalnom okruženju novoizgrađenih luksuznih vila s bazenima.
Vila ima sadržaje koji su potrebni i za luksuzni najam ako se budući vlasnik odluči za to. Prodaje se kompletno namještena i bit će dovršena za ljeto 2021 g.
U podrumu je prostor za fitnes, dok je u suterenu Wellness s jacuzzijem i saunom. U suterenu je i prostorija za druženje s unutarnjim kaminom. Iz suterena tj, iz prostorije za druženje i wellnessa se izlazi na natkrivenu terasu ispred koje je veliki bazen od 50 m2. Iz svih južnih prostorija vile okrenutih prema moru je prekrasan pogled na otvoreno more. Glavni ulaz u vilu je prijeko trijema koji se nalazi u prizemlju, te se unutarnjim stubištem ide gore ili dolje. U prizemlju se nalazi predsoblje, te tri spavaće sobe sa svojim kupaonicama. Iz dvije prednje spavaće sobe se izlazi na terasu s prekrasnim pogledom. U prizemlju vile sa stražnje strane nalazi se i velika prostrana garaže, te praonica. Na katu vile nalazi se glavna spavaća soba s velikom kupaonicom, odvojeni wc za goste, prostrani otvoreni dnevni prostor s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnom sobom u jednoj cjelini. U dnevnom prostoru su velike visine što daju dodatnu atraktivnost prostora. Iz dnevnog prostora i iz glavne sobe se izlazi na natkrivenu terasu s koje se pružaju prekrasne vizure. U vili je još i peta spavaća soba s kupaonicom smještena u potkrovlju. Do nje se dolazi iz dnevnog prostora na katu. Pripadci vile su i prostorija za strojarnicu u podrumu, te ispod bazena.
Za grijanje i hlađenje vile je predviđena dizalica topline, isto i za zagrijavanje sanitarne vode.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.