345.000€
2.599.403kn
ID nekretnine: 3332

Šibenik, kamena kuća na obali

vila / kuća

Šibenik
površina:
130.00 m2
spavaće sobe:
4
udaljenost od mora:
15 m
kanalizacija
struja
voda
terasa
prvi red do mora
pogled na more

Opis

Prodaje se kamena kuća na šibenskoj rivi, u blizini svih sadržaja potrebnih za udoban život ili odmor. Ova lokacija je savršena za uživanje u bogatoj kulturnoj i gastronomskoj ponudi grada.
Zbog blizine katedrale sv. Jakova, stare gradske jezgre i popularne plaže Banj, kuća je smještena u samom srcu svega što ovaj prekrasan grad ima za ponuditi.
Ova nekretnina je spoj dvaju dijelova kuće s dva ulaza. Prvi dio kuće s 4 etaže (svaka etaža cca. 17 m2), nekad je bio ugostiteljski objekt, dok se drugi dio sastoji od dvije etaže, svaka etaža ukupno cca. 33 m2. Na gornjoj etaži nalazi se mala terasa koja nudi bajkoviti pogled na more. Kući je potrebna potpuna adaptacija kako bi se spojili svi elementi u jednu cjelinu, čime bi se dobio idealan spoj tradicije i suvremenog stila. Adaptacijom se stvaraju beskonačne mogućnosti za stvaranje doma ili destinacije za odmor.
Šibenik je prekrasan srednjovjekovni grad s jednom od najljepših povijesnih jezgri na Jadranu i bogatom poviješću. Krase ga brojne uske uličice, bute, palače i kamene kuće. Najljepši i najvažniji spomenik kulture je katedrala sv. Jakova, U blizini Šibenika se nalaze i dva nacionalna parka, Krka i Kornati kao i gradovi Zadar, Trogir, Split te aerodrom.

Kontaktirajte našeg agenta i agenticu zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Nekretnina vam je već dodana u favorite.