80.000€
602.760kn
ID nekretnine: 3068

Šibenik, poslovni prostor u srcu starog dijela grada

poslovni prostor

Šibenik
površina:
45.00 m2
udaljenost od mora:
100 m
struja
voda

Opis

Na prodaju je poslovni prostor u srcu starog dijela grada Šibenika.
Sastoji se od otvorenog, nepregrađenog prostora veličine 45 m² s ulazom na južnoj strani do kojega se dolazi iz jedne od dviju glavnih ulica u gradu. Nalazi se u prizemlju stambenog objekta te ima priključak za vodu i trofaznu struju.
Lokacija objekta je izuzetno dobra za sve vrste tihih poslovnih djelatnosti, a i za turistički najam zbog pješačke udaljenosti do svih bitnih sadržaja (banke, gradska knjižnica, gradsko kazalište, dućana prehrambene robe, kulturne i vjerske znamenitosti) te blizine novoizgrađenog podzemnog parkinga.
Šibenik je posljednjih nekoliko godina doživio brzu revitalizaciju koja ga je gurnula u sam vrh poželjnih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Također, kao grad s brojnim mogućnostima za razvoj poslovanja ima veliki potencijal za poslovni uspjeh budućeg kupca nekretnine.
Šibenik je smješten na središnjem dijelu Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe rijeka Krka. Prepoznatljiv je po svojim kulturno-povijesnim znamenitostima te prirodnim ljepotama, a može se pohvaliti s čak dva spomenika pod zaštitom UNESCO-a te dva nacionalna parka, Krka i Kornati.

Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Nekretnina vam je već dodana u favorite.