355.000€
2.674.748kn
ID nekretnine: 3229

Šibenik, poželjna obiteljska kuća drugačija od svih

vila / kuća

Šibenik
površina:
139.00 m2
površina zemljišta:
486.00 m2
spavaće sobe:
3
kupaonice:
2
udaljenost od mora:
700 m
balkon
kanalizacija
lođa
parking
roštilj
struja
voda
spremište
vrt
terasa
garaža

Opis

Prodaja obiteljske kuće u Šibeniku. Građena je sredinom sedamdesetih godina i za to vrijeme je bila po arhitektonskom dostignuću ispred vremena.
Kuća je osmišljena kao katnica s dnevnim prostorijama u prizemlju, hodnik, kuhinja i blagovaonica, dnevni boravak s izlazom na terasu, kupaonica i stubište ukupno 58m2, dok su na katu spavaće sobe s balkonima i kupaonica cca 62m2. U podzemnoj etaži je garaža površine 15 m2, kotlovnica i spremište od oko 5m2.
Zemljište je površine od 486 m2 i obraslo raslinjem ali još uvijek se nadzire ugođaj života u zelenilu kojeg prave desetljetna stabla pomno razmještena u prostoru.
Lokacija koja zaslužuje pažnju, jako je atraktivna s neposrednom blizinom centra grada, bolnice, vrtića, škole, fakulteta, trgovina itd. Prometna povezanost odlična s dvotračnom cestom i nogostupima.
Sam grad Šibenik sa svojom bogatom poviješću, kulturom, prirodnim ljepotama i nacionalnim parkovima je garancija dobre kupnje ove nekretnine. Za sve kupce iz veće udaljenosti vrijedno je napomenuti da su zračne luke Split i Zadar na udaljenosti svega 30 minuta do jednog sata od lokacije.
Za dodatne informacije i razgledavanje nekretnine kontaktirajte naše agente.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Nekretnina vam je već dodana u favorite.