240.000€
1.808.280kn
ID nekretnine: 3192

Šibenik, stan u centru grada s terasom i pogledom na more

apartman / stan

Šibenik
površina:
140.00 m2
spavaće sobe:
4
kupaonice:
2
struja
voda
pogled na more

Opis

U Šibeniku se prodaje stan u centru grada s terasom i pogledom na more. Nalazi se u srcu gradske jezgre, u kući s ukupno pet etaža, od kojih ovaj stan zauzima tri. Stan je potrebno u potpunosti renovirati čime će se dobiti prekrasan prostran stan s terasom i pogledom na grad i more. Za renoviranje stana ishodovana je građevinska dozvola, te se s renoviranjem može početi odmah.

Stan zauzima drugi i treći kat kuće te krov s terasom, tlocrtne površine po etaži cca 65 m2. Do stana se dolazi vanjskim stepeništem koje pripada isključivo ovom stanu. Prva i druga etaža su međusobno povezane unutrašnjim stubištem, dok se do krovnog dijela i terase dolazi tavanskim stepenicama.
Šibenik je prekrasan srednjovjekovni grad s jednom od najljepših povijesnih jezgri na Jadranu i bogatom poviješću. Krase ga brojne uske uličice, bute, palače i kamene kuće. Najljepši i najvažniji spomenik kulture je katedrala sv. Jakova, Gradska plaža Banj je udaljena 10-ak minuta pješice. U blizini Šibenika se nalaze i dva nacionalna parka, Krka i Kornati kao i gradovi Zadar, Trogir, Split te aerodrom.

Kontaktirajte našeg agenta i agenticu zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Nekretnina vam je već dodana u favorite.