ID nekretnine: 3081

Tribunj, Sovlje, moderna duplex kuća u blizini mora

vila / kuća

Tribunj
površina:
186.00 m2
površina zemljišta:
200.00 m2
spavaće sobe:
3
kupaonice:
3
udaljenost od mora:
250 m
garderoba
klima uređaj
parking
podno grijanje
protuprovalna vrata
struja
voda
vrt
terasa
pogled na more
nekretnine u izgradnji

Opis

U Tribunju, u predjelu Sovlje se prodaje moderna duplex kuća u blizini mora. Nalazi se na mirnoj lokaciji, svega 250 m udaljenoj od mora, a od centra Tribunja manje od 1500 m. Kuća je dio dvojnog objekta kojeg karakterizira moderna arhitektura i visoko kvalitetni materijali i oprema. Trenutno je u fazi gradnje, a završetak radova se očekuje koncem 2023. godine.
Kuća je koncipirana kao jedna stambena jedinica koja se proteže na tri etaže. U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak u cjelini, hodnik s garderobom, kupaonica, praonica, spavaća soba te natkrivena terasa. Unutrašnjim stepenicama se dolazi na prvi kat na kojem se nalaze glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i natkrivenom terasom, dodatna spavaća soba i još jedna kupaonica. Stepenice dalje vode na djelomično natkrivenu krovnu terasu na koju će biti postavljena priprema za ljetnu kuhinju, jacuzzi i tuš. Od opreme u kući možemo izdvojiti podno grijanje u dnevnom dijelu i kupaonicama, klima uređaje u svim prostorija, protuprovalna vrata, vrhunsku stolariju s komarnicima i roletama na električni pogon te video nadzor.
U dvorišnom dijelu površine 200 m2 se nalazi bazen sa sunčalištem koji će osim osnovne opreme imati i protustrujno plivanje, rasvjetu te izotermički prekrivač sa stalkom za namatanje, a bit će postavljena i priprema za toplinsku pumpu i automatsko doziranje kemikalija. U ostatku dvorišta će biti zasađeno razno mediteransko bilje i trava, a jedan dio je predviđen za parking.
U cijenu stana je uključen PDV i budući vlasnik ne plaća 3% poreza na promet nekretninama.
Tribunj je malo dalmatinsko mjestašce i luka na srednjem Jadranu. Iako se zadnjih desetljeća okrenuo turizmu, i dalje je zadržao šarm malog i autentičnog dalmatinskog mjesta. Stara jezgra Tribunja s karakterističnim kamenim kućama je smještena na otočiću koji je s kopnom povezan kamenim mostićem. Tribunj ima dvije gradske plaže, te izgrađenu šetnicu do Sovlja s jedne strane i obližnjih Vodica s druge. U zaleđu se nalaze uređene pješačke i biciklističke staze. Tribunj ima raznoliku ugostiteljsku ponudu, a s obzirom na veliku ribarsku flotu u ponudi restorana se uvijek može naći svježa riba. U blizini se nalaze nacionalni parkovi Krka i Kornati, kao i grad Šibenik, a aerodrom je udaljen svega sat vremena vožnje.
Kontaktirajte našeg agenta i agenticu zakažite svoj obilazak.
Napomena: U oglasu su korišteni renderi.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.