2.200.000€
16.575.900kn
ID nekretnine: 3137

Trogir, unikatna Villa Biancomar!

vila / kuća

Trogir
površina:
230.00 m2
površina zemljišta:
920.00 m2
spavaće sobe:
4
kupaonice:
4
udaljenost od mora:
220 m
energetski razred:
A
alarm
garderoba
jacuzzi
klima uređaj
internet
kanalizacija
namješten
parking
struja
voda
vrt
terasa
podno grijanje
pogled na more
bazen

Opis

U Trogiru prodaje se unikatna villa Biancomar. Izvana diskretna poput bijelog jedrenjaka, dok vas iznutra očekuje neviđen spoj luksuznog, prozračnog i harmoničnog interijera, s pitoresknom panoramom nad starim trogirskim kućama.

Ono sto će vas osvojiti na prvi pogled, od natkrivenog ulaza u vilu s privatnim parkiralištem, je bazen od čak 18 metara, što je prava rijetkost na tržištu nekretnina. Bazen se proteže uz otvoreni dnevni boravak čineći neodvojivu poveznicu vanjskog i unutarnjeg prostora.

Privatni parking omogućava smještaj do 10 automobila.
Nekretnina je izrazito dobro održavana, ima 4 prostrane spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama, dnevni prostor je koncipiran kao open-space prostor s uklopljenom kuhinjom. U dnevnom prostoru vile se još dodatno nalaze dva spremišta i dva wc-a. Vanjski bazen je grijan te dijelom natkriven pa ga je moguće koristiti čitavu godinu.
Oprema vile je u skladu s trendovima stanovanja, od klime, kino-televizije, hidromasažne kade na krovu objekta s pogledom na more i stari grad. Ima i dječje i sportsko igralište na umjetnoj travi na nižoj razini dvorišta, kao dio za opuštanje na otvorenom.
Tim vrhunskih profesionalaca koji se bavi održavanjem i bookingom objekta voljan je nastaviti s radom. Stoga se već uigrano poslovanje može nastaviti s dosadašnjim osobljem koje je imalo najviše ocjene svojih gostiju.
Svakako će odgovarati kupcu koji nije sklon osami jer panorama pruža pogled grada koji živi, plaže su blizu kao i sam centar grada, a zračna luka i vrhunska marina pruža svu udobnost na svjetskoj razini po kojoj je Trogir poznat.

Ozbiljnom kupcu bit će predočena i kalkulacija isplativosti unosnog najma, kao i određena investicijska olakšica, stoga sama cijena je racionalno opravdana.

Rijetko koja Vila takve atraktivnosti nalazi se u srcu grada, stoga je prilika koja se ne propušta.
Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i dogovorite obilazak nekretnine.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Nekretnina vam je već dodana u favorite.