199.000€
1.499.366kn
ID nekretnine: 3012

Trogir, veliki stan na katu obiteljske kuće

apartman / stan

Trogir
površina:
111.58 m2
vrt:
51.87 m2
spavaće sobe:
3
kupaonice:
2
udaljenost od mora:
500 m
klima uređaj
lođa
parking
struja
voda
vrt
pogled na more

Opis

U neposrednoj blizini centra Trogira, smještena je obiteljska kuća s dva kata. Predmet prodaje je stan koji se nalazi na katu. Ima ukupnu unutarnju površinu od 103 m2, uz lođu od 16 m2 i vanjsko stubište od 10m2. Stanu pripada i vrt od 17m2 te parking i prilaz od 35m2.
Stan se sastoji od dugog i prostranog hodnika iz kojeg se ulazi u dnevni boravak s kuhinjom od 29 m2. Uz dnevni dio stan se sastoji još od tri spavaće sobe, kupaonice, wc-a i ostave.
Iz kuhinje i dnevnog boravka te jedne spavaće sobe izlazi se na prostranu lođu koja ima pogled na more. Stan je osunčan i prozračan. Glavna ulazna vrata i prozori na sjevernoj strani promijenjeni su i stavljena je nova unutarnja PVC i vanjska ALU stolarija.
Stanu pripada i jedan dio vrta, koji se može urediti kao prostor za roštilj ili prenamijeniti za još jedno parkirno mjesto.
Ova nekretnina je idealna za obiteljski život, ali isto tako može se uspješno koristiti u svrhu turističkog najma.
Trogir je šarmantan gradić smješten između gradova Splita i Šibenika. U neposrednoj blizini grada smještena je zračna luka Split, prekrasna marina, mnoštvo kvalitetnih restorana, caffe barova, trgovina te ostalih sadržaja potrebnih za svakodnevni život. Cijeli dio starog grada nalazi se na popisu svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Arhitektura starog grada je očuvana i prepuna mnogih znamenitosti koje vas vode u prošlost ovog iznimnog gradića.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.