347.800€
2.620.499kn
ID nekretnine: 2991

Vodice, dvojna kuća s tri spavaće sobe na mirnoj lokaciji

vila / kuća

Vodice
površina:
139.00 m2
površina zemljišta:
189.00 m2
spavaće sobe:
3
kupaonice:
3
udaljenost od mora:
700 m
garderoba
klima uređaj
parking
podno grijanje
struja
voda
spremište
vrt
terasa
nekretnine u izgradnji

Opis

U Vodicama se prodaje dvojna kuća s tri spavaće sobe na mirnoj lokaciji. Smještena je u dijelu mjesta gdje prevladava novogradnja, a centar i more su udaljeni svega 700 m. Završetak radova i useljenje se očekuje do ljeta 2023. godine.
Kuća se prostire na dvije etaže. U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak u cjelini, spavaća soba, kupaonica i spremište. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu i dvorište. Unutrašnjim stepeništem se ide na kat na kojem su smještene dvije spavaće sobe s garderobama i vlastitim kupaonicama. Obje spavaće sobe imaju pristup natkrivenoj terasi. Kuća će biti kompletno klimatizirana, električno podno grijanje postavljeno u dnevnom dijelu kuće i u svim kupaonicama, a na prozore i balkonska vrata će biti postavljeni komarnici i električni podizači roleta. U jednom dijelu dvorišta će biti zasađen travnjak i postavljena priprema za roštilj, a jedan dio će biti korišten kao parking.
Vodice su turistička destinacija poznata po raznolikoj turističkoj ponudi i dugim plažama. U blizini se nalazi grad Šibenik, nacionalni parkovi Krka i Kornati dok su gradovi Zadar i Split udaljeni samo sat vožnje automobilom.
Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.
Napomena: U oglasu su korišteni renderi.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.