259.480€
1.955.052kn
ID nekretnine: 3324

Žaborić, apartman s dvije spavaće sobe 200 m od plaže

apartman / stan

Šibenik okolica
površina:
75.70 m2
spavaće sobe:
2
kupaonice:
1
udaljenost od mora:
200 m
lođa
parking
protuprovalna vrata
struja
voda
nekretnine u izgradnji

Opis

U Žaboriću se prodaje apartman s dvije spavaće sobe 200 m od plaže. Smješten na prvom katu, dio je duplexa ( zgrada A i B ) u izgradnji s ukupno 12 stambenih jedinica raspoređenih kroz četiri etaže. Projekt je trenutno u fazi gradnje a završetak radova se očekuje početkom 2025. godine.

Blizina plaže i kvalitetni materijali i oprema samo su neki od aduta zašto izabrati ovu nekretninu za Vaš novi dom na moru.
Apartman A5, ukupne unutrašnje stambene površine 65,30 m2, se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka kao jedne funkcionalne cjeline, pretprostora, dvije spavaće sobe i kupaonice. Iz dnevnog boravka se pristupa lođi površine 13,90 m.

Pri gradnji i opremanju apartmana će se koristiti kvalitetni materijali i oprema od kojih možemo izdvojiti grijanje i hlađenje u dnevnom prostoru i spavaćim sobama preko split sustava sa zidnim jedinicama, protuprovalna ulazna vrata s dodatnom zvučnom izolacijom i brtvama koje smanjuju zrakopropusnost vrata, visokokvalitetnu aluminijsku stolariju, keramiku I.klase… Stambena zgrada projektirana je s energetskim certifikatom A+, čime se osigurava maksimalno očuvanje energije i potpuna kontrola troškova.

U cijenu stana je uključen PDV i budući vlasnik ne plaća 3 % poreza na promet nekretninama.

Žaborić je simpatično malo dalmatinsko mjesto u Šibensko kninskoj županiji. Idilična je lokacija za obiteljski odmor ali je i odlična polazna točka za posjet nacionalnim parkovima Krka i Kornati, te gradovima Šibenik, Split, Zadar…

Napomena: U oglasu su korišteni renderi.
Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik okolica - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu


Nekretnina vam je već dodana u favorite.