1.490.000€
11.226.405kn
ID nekretnine: 3084

Zadar, otok Ugljan –zemljište na atraktivnoj lokaciji, prvi red do mora (mogućnost parceliranja zemljišta)

građevinska / poljoprivredna zemljišta

Zadar
površina zemljišta:
3817.00 m2
udaljenost od mora:
3 m
prvi red do mora
pogled na more

Opis

Na otoku Ugljanu, u naselju Kukljice prodaje se zemljište na vrlo atraktivnoj lokaciji, idealno za izgradnju vile na osami. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u prvom redu do mora, a od centra naselja je udaljeno svega 1,3 km.

Po prostornom planu uređenja općine Kukljice veći dio zemljišta se nalazi u zoni S2 – podzona koja obuhvaća područje priobalnog proširenja naselja. Površina zemljišta iznosi oko 3800 m², a minimalna površina građevinske čestice za gradnju u toj zoni iznosi 600m². Postoji mogućnost parceliranja zemljišta pa u tom slučaju donji tereni se prodaju po 600 € po m², a gornji teren za 550 € po m². Zemljište je odlična investicijska prilika s obzirom na veličinu i lokaciju što budućem vlasniku ostavlja brojne mogućnosti planiranja i projektiranja budućeg objekta.

Nalazi se uz pristupnu cestu (javni put), a sva ostala infrastruktura (voda, struja) nalazi se u neposrednoj blizini. Od ceste koja je na brijegu, zemljište se blago strmo spušta prema moru. Između zemljišta i mora nalazi se samo pješačka staza.

Ispred samog zemljišta nalazi se prekrasno čisto more i lijepa kamena plaža. Posebnost lokacije je jako ugodna mikroklima zbog borove šume na zemljištu.

Ugljan je najbliži i najizgrađeniji otok zadarskog arhipelaga koji je smješten nasuprot grada Zadra. Povezan je brojnim trajektnim i katamaranskim linijama čija vožnja traje tek 20 minuta. Kukljica je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana na kojeg se mostom nadovezuje susjedni otok Pašman. Raznolikost turističke ponude, ljepote krajolika koje odlikuju guste borove šume, pješčane i stjenovite plaže na obalama kristalno bistrog mora, opremljena luka u zaštićenoj prirodnoj uvali ovom su bajkovitom mjestu dali posebni značaj u turizmu.

Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Zadar - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Nekretnina vam je već dodana u favorite.