Biograd Boat Show - Marina Kornati

Šime Unić
Biograd Boat Show - Marina Kornati

Dugogodišnji niz godina održavanja poznatog nautičkoj sajma Biograd Boat Show svakako je već postao tradicija.  

Unatoč okolnostima, i dalje se svake godine uspješno organizira i održava. Domaćin ovog atraktivnog događaja je Biograd na Moru, točnije, njegova Marina Kornati.

Biograd Boat Show je zasigurno jedan od najomiljenijih nautičkih sajmova među posjetiteljima, o čemu svjedoči činjenica da svake godine 240 izlagača bude nezaobilazni dio događaja.  

Ono što toliko privlači posjetitelje nije samo nautičko okupljanje, već i ljepota prirode, mediteranski zrak i idealna klima za život. Neće proći dugo, a da ćete i Vi, kao i mnogi prije Vas, poželjeti kupiti zemljište na ovim prostorima - posjetite li biogradski sajam samo jednom, možete se odmah baciti u potragu! 

Uz potporu Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva turizma te nautičke industrije, ovaj je nautički sajam postao najveći u Srednjoj Europi.  

Zbog dobre se organizacije i zagarantirane zabave smjestio i među zlatne članove Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova (IFSBO). 


Sajam nautike u doba korone

O kvaliteti i važnosti Biograd Boat Showa svjedoči i činjenica da se i ove teške, pandemijske godine uspješno održao, unatoč okolnostima i situaciji!

2020. godine se 22. održavanje nautičkog sajma našlo pred preprekama, zbog kojih mu je prijetilo otkazivanje, kao i velikoj većini drugih manifestacija.  

Međutim, ljubav prema tradiciji i želja za održavanjem prebrodili su i ovu situaciju te se događanje prilagodilo uvjetima.

Srećom, sama priroda biogradskog nautičkog spektakla je pogodna - održava se na otvorenom, u blizini mora, s daškom vjetra.  

Prilagodba je zahtijevala veću fizičku distancu, a kako bi se što lakše omogućilo održavanje iste, osiguralo se produljenje trajanja sajma za jedan dan.  

Iako nešto manje nego inače, i ove se godine javio velik broj izlagača, njih čak 140!

  Biogradska B2B platforma, odgovorna za poslovno umrežavanje nautičkog sektora, je 2020. godine odigrala ključnu ulogu i omogućila svim nautičarima i ljubiteljima nautike da i ove godine, uz poštivanje propisanih mjera, sudjeluju u omiljenoj manifestaciji. 

Sajam nautike u doba korone


Smještaj i ulaznice

Svim izlagačima i posjetiteljima Biograd Boat Showa svake je godine omogućen povoljniji smještaj u hotelima Ilirije. Jedino što posjetitelji moraju učiniti je rezervirati svoje mjesto na vrijeme, uz polog u iznosu od 10%.

Ulaznice koje garantiraju uživanje, dobar provod i zabavu koštaju 40 kn, a na manifestaciju su dobrodošli i svi Vaši četveronožni prijatelji, kućni ljubimci!

hotel ilirija


Croatia Charter Expo

Kao dio biogradskog B2B događanja, Ilirija je osmislila Croatia Charter Expo te time omogućila dvodnevni događaj usmjeren na poslovno umrežavanje.

Povezujući davatelje čarter usluga iz Hrvatske s dobavljačima i čarter agencijama, pomoću CCE-a osvjetljava se važnost čarter sektora za lokalno gospodarstvo.  

Sudionici CCE-a mogu, nakon što se registriraju u poslovni imenik Biograd B2B-a, davati ponude i dogovarati poslovne sastanke.  

Osim toga, dobit će i ulaznicu za sve dane nautičkog sajma!

Ključnu pomoć za programe čarter sektora pružila je Hrvatska gospodarska komora, dok je Hrvatska turistička zajednica odigrala glavnu ulogu u promoviranju biogradskog sajma kao globalnog čarter središta! 

Ako ste zaljubljenik u nautiku i svaku priliku koju imate provodite što bliže Jadranskom moru, vrijeme je da i Vaš novi dom zauzme prvi red do mora - i to baš u Biogradu ili obližnjim mjestima, kako biste svake godine mogli uživati u ovoj nautičkoj senzaciji!

Posljednji članci