Vodič za prodaju nekretnine

Vodič za prodaju nekretnine u Hrvatskoj

Vodič za prodaju nekretnine u 6 koraka

1. Prodajte nekretninu po najboljoj cijeni u najbržem roku

Kako biste prodali vašu nekretninu brzo i postigli najpovoljniju cijenu, mi ćemo izvršiti procjenu njezine vrijednosti u najkraćem mogućem roku. Budući da mjesečno provodimo najmanje dvadeset procjena nekretnina, to naše iskustvo daje nam znanje kako bi za vas osigurali najpovoljnije uvjete.

2. Predstavite se u najboljem svjetlu

Predstavljanje vaše nekretnine potencijalnim kupcima među najvažnijim je koracima u procesu prodaje. Prvi dojam je presudan i zato će se naši agenti angažirati kako bi predstavljanje vaše nekretnine pred kupcima bilo maksimalno profesionalno. Ako smatrate da su potrebni sitne korekcije objekta, napravite to prije predstavljanja a mi ćemo u samo jednom obilasku napraviti fotografije vaše nekretnine, te sve potrebne materijale za uspješnu prodaju.

Šime Unić
Šime Unić
+385 91 754 43 13
Ana Vlaić
Danijela Ćopić
Danijela Ćopić
+385 99 213 5067
Tatjana Tanfara
Tatjana Tanfara
+385 91 600 31 06

3. U potrazi za kupcem

Kako bismo pronašli odgovarajućeg kupca vaše nekretnine, oglasit ćemo ju ne samo na našoj web stranici, već će ona biti vidljiva na svim najpoznatijim platformama za nekretnine. Immobilienscout24, Zoopla, Immowelt. Realestate Croatia, Realitica, GoHome, Crozilla su internet stranice gdje će potencijalni kupci moći pronaći vašu nekretninu.

4. Primanje ponuda

Čim kupac pošalje svoju ponudu, informiramo vas u uvjetima, te vas savjetujemo je li ponudu mudro prihvatiti i oko čega se još može pregovarati. Također, nudimo vam da i sami pregledate detalje ponuda.

5. Prihvaćanje ponude

Kad ste se odlučili prihvatiti ponudu mi sastavljamo Kupoprodajni ugovor ili Predugovor, te još jednom kontaktiramo prodavatelja i vas, da bismo provjerili i potvrdili sve informacije. Kada su usklađeni svi detalji iz ugovora, dogovaramo datum potpisivanja i razmjene ugovora, te uplatu kapare u iznosu od 10% ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Vaša nekretnina je prodana

Završetak prodaje je trenutak kada je plaćeno preostalih 90% iznosa od ugovorene kupoprodajne cijene nekretnine. Nakon što nas obavijestite o primanju uplate, mi ćemo predati ključeve vaše nekretnine novom vlasniku a vama ćemo čestitati na prodaji!