O nama

O nama

Terra Dalmatica d.o.o.

Terra Dalmatica d.o.o. osnovana je 2005. godine i potpisnik je Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina. Upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina i u Imenik agenata u prometu nekretnina koji, temeljem Zakona o posredovanju u prometu nekretnina (NN 107/07) vodi Hrvatska gospodarska komora.
terra dalmatica Članovi Udruženja poslovanja nekretninama, Sektor za trgovinu, Hrvatske gospodarske komore i potpisnici Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama

3 kvalitete koje nas čine drugačijim

15 godina iskustva
Prisutni smo u kontinuitetu na tržištu nekretnina u Šibeniku i Hrvatskoj već 15 godina, što nas čini jednom od najstarijih agencija za posredovanje nekretninama, osobito na obali Dalmacije. Posredujemo pri kupoprodaji svih vrsta nekretnina, najmu, zamjeni te svim drugim oblicima ulaganja u nekretnine.
Brinemo o vidljivosti vaših nekretnina
Oglasite li prodaju vaših nekretnina preko naše agencije, doseg vašeg oglasa će biti iznimno velik. Naime, osim na našoj web stranici, vašu nekretninu kupci će moći pronaći i na platformama: Immobilienscout24, Zoopla, Immowelt. Realestate Croatia, Realitica, GoHome, Crozilla itd. Koristimo online kampanje za oglašavanje, kako bismo bili stalno prisutni te imali najbolje pozicije na internet tražilicama. Vidljivost oglasa širimo i putem društvenih mreža te virtualnih šetnji.
Individualni pristup svakom klijentu
Profesionalnim pristupom naših agenata, osiguravamo vam individualan pristup uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, te garantiramo sigurnost i povjerenje u procesu kupoprodaje nekretnine. Imate našu podršku od prvog upita i pronalaska željene nekretnine, pa do zaključenja kupoprodaje i konačne uknjižbe u zemljišne knjige.
“Gradimo uspješnost, po standardu profesionalnosti.“
Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost u pristupu klijentima, maksimalna garancija u zaštiti podataka, te stručnost u pronalaženju najboljih rješenja, bilo da je riječ o kupnji ili prodaji nekretnina, glavne su kvalitete koje posjedujemo.

Prodaja nekretnina na Dalmatinskoj obali

Kao što naše ime samo govori - Terra Dalmatica, specijalizirala se za posredovanje u prodaji nekretnina na Dalmatinskoj obali. Naša osnovna djelatnost je posredovanje pri kupoprodaji svih vrsta nekretnina i svim drugim oblicima ulaganja u nekretnine. Od otvaranja našeg ureda sa sjedištem u Šibeniku, orijentirani smo uglavnom na područje Šibensko-kninske županije, ali smo na raspolaganju odgovoriti i na upite koji se odnose na područje susjednih dalmatinskih županija.

U našoj ponudi pronaći ćete sve tipove vrhunskih nekretnina u blizini mora; od kuća i urbanih vila koje se nalaze u prvom redu do mora, do autentičnih, dalmatinskih, kamenih kuća, apartmana i stanova na ekskluzivnim lokacijama, zemljišta s potencijalom, investicijskih nekretnina, te poslovnih prostora na atraktivnim pozicijama.

Zbog kontinuirane višegodišnje prisutnosti i praćenja lokalnog tržišta nekretninama, raspolažemo vjerodostojnim i provjerenim informacijama koje do vas dolaze brzo, te vam garantiramo sigurnost i povjerenje u procesu kupoprodaje nekretnine.

Brinemo o zaštiti privatnosti vaših zahtjeva i podataka, u pravnom i svakom drugom pogledu. Surađujemo s brojnim stručnjacima među kojima su odvjetnici, arhitekti i geodeti a prioritet nam je ponuda sigurnih nekretnina. Njihovo pronalaženje, pak, osiguravamo vam poznavanjem svih promjena i posebnosti tržišta.

Odlučnost da stignemo do rezultata koje očekujete od nas ali i mi sami od sebe, dovela nas je do brojnih kupoprodaja. Iza nas je preko 400 zadovoljnih klijenata koji su nam u proteklih 15 godina dali povjerenje. Ujedno, to je i najvrjedniji dokaz naše uspješnosti u djelatnosti koju obavljamo.

Fokusirani smo na brzom i efikasnom ispunjenju vaših zahtjeva a trenutno na našoj web stranici možete pronaći oko 600 nekretnina. Svaka od njih potkrijepljena je fotografijama te detaljnim opisom.

Osim nekretnina iz naše ponude, pretražujemo i tržište prema upitima, kako bi pronašli specifičnu nekretninu i udovoljili željama naših klijenata.

Šime Unić
Šime Unić
+385 91 754 43 13
Ana Vlaić
Danijela Ćopić
Danijela Ćopić
+385 99 213 5067
Tatjana Tanfara
Tatjana Tanfara
+385 91 600 31 06

Naš tim profesionalaca

Kako bi vaša potraga za željenom nekretninom bila što uspješnija, tim naših profesionalaca pratit će vas od početka vašeg zahtjeva, nudeći savjete i optimalna rješenja. Osiguravamo individualni pristup i s vama smo od prvog upita i pronalaska željene nekretnine, pa do zaključenja kupoprodaje i konačne uknjižbe u zemljišne knjige.
Vaše zadovoljstvo ključ je naše
uspješnosti.
Naš stručni tim na raspolaganju vam je u našem uredu u Šibeniku. Bit će nam zadovoljstvo pokazati vam našu široku ponudu atraktivnih nekretnina za kupnju i prodaju, te u konačnici pronaći pravi izbor za vas.

Podaci o trgovačkom društvu

Terra Dalmatica d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za posredovanje u prometu nekretnina
Obala hrvatske mornarice 1, 22000 Šibenik, HR
MBS: 1935895
OIB: 71685047762

Sud kod kojega je upisan u sudski registar i broj pod kojim je to učinjeno: Trgovački sud u Zadru – stalna služba u Šibeniku, 100004358
Tvrtka i sjedište pravnih osoba kod kojih se vode njegovi računi i brojevi tih računa Erste&Steiermärkische Bank d.d. Jadranski trg 3a 51000 Rijeka, Hrvatska HR2024020061100433628 Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti. Predsjednik uprave društva: Šime Unić.