1.900.000€
14.315.550kn
ID nekretnine: 2809

Tribunj - pansion s 20 soba prvi red do marine

vila / kuća

Tribunj
površina:
848.00 m2
površina zemljišta:
1128.00 m2
spavaće sobe:
20
kupaonice:
23
udaljenost od mora:
50 m
balkon
dizalo
klima uređaj
kanalizacija
lođa
namješten
parking
podrum
struja
voda
spremište
vrt
terasa
prvi red do mora
pogled na more

Opis

U Tribunju se prodaje pansion s 20 soba prvi red do marine. Izgrađen je u M1 zoni građenja na zemljištu površine 1128 m2, što budućem vlasniku daje mogućnost i eventualne prenamjene objekta.
Pansion se sastoji od četiri etaže. U prizemlju, koje se proteže na 425 m2, se nalazi pet soba s kupaonicama, prostor za pripremu i posluživanje doručka, caffe bar s terasom, recepcija, praonica, kotlovnica, skladište, dodatni pomoćni prostor, wc-i i kupaonice za djelatnike. Prvi, drugi i treći kat su gotovo identični, površine od 132 m2 do 151 m2. Na svakom katu se nalazi po pet spavaćih soba s kupaonicama i terasama ili lođama i prekrasnim pogledom na more, otoke i Tribunj. U objektu je ugrađen lift od prizemlja do trećeg kata. U sobama u prizemlju su ugrađeni samostalni klima uređaji za grijanje i hlađenje, dok se grijanje i hlađenje soba u ostatku objekta provodi kroz zajednički sustav putem ventilokonvektora pogonjenim rashladnikom vode, a postavljeni su i solarni paneli za zagrijavanje tople vode. Kroz cijeli objekt je instaliran i vatrodojavni sustav. Pansion ima i vlastiti prostor za parkiranje, a prodaje se sa svim namještajem i opremom.
Tribunj je malo dalmatinsko mjestašce i luka na srednjem Jadranu. Iako se zadnjih desetljeća okrenuo turizmu, i dalje je zadržao šarm malog i autentičnog dalmatinskog mjesta. Stara jezgra Tribunja s karakterističnim kamenim kućama je smještena na otočiću koji je s kopnom povezan kamenim mostićem. Tribunj ima dvije gradske plaže, te izgrađenu šetnicu do Sovlja s jedne strane i obližnjih Vodica s druge. U zaleđu Tribunja se nalaze uređene pješačke i biciklističke staze. Tribunj ima raznoliku ugostiteljsku ponudu, a s obzirom na veliku ribarsku flotu u ponudi restorana se uvijek može naći svježa riba. U blizini se nalaze nacionalni parkovi Krka i Kornati, kao i grad Šibenik, a aerodrom je udaljen svega sat vremena vožnje.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.