Pogledajte naš izbor hotela u Šibeniku

Šime Unić
Pogledajte naš izbor hotela u Šibeniku

Šibenik je svake godine sve popularniji među turistima, a jedan od razloga za to su i odlični hoteli, te smještaj koji se može naći diljem šibenske rivijere. 

U tom pogledu se najviše ističe Solaris, naselje koje je nadaleko poznato kao centar šibenske turističke ponude i u kojem se nalazi pregršt odličnih turističkih sadržaja.

Stoga, odlučite li se posjetiti ovaj prekrasan grad, bit ćete suočeni s velikim izazovom – kako izabrati najbolji hotel u Šibeniku?

Tu vam mi možemo priskočiti u pomoć jer u nastavku ovog teksta donosimo našu listu hotela koji bi se svakako trebali naći u vašem užem izboru, a koji vam garantiraju fantastičan odmor. Uživajte!


Hotel Ivan

Pregled najboljih hotela u Šibeniku počinjemo hotelom Ivan, jednim od hotela u Solarisu koji nudi uslugu najviše kategorije.

Šest zatvorenih bazena u wellness centru, vanjski bazen sa slanom vodom, fantastična pića na terasi i udobne sobe nude sve što je potrebno za vrhunski odmor, a za poslovne korisnike tu je i najveći konvencijski centar na hrvatskoj obali.

Bez obzira iz kojeg razloga dolazite u Šibenik, Solaris i ovaj hotel pružit će vam sve što trebate i još mnogo više od toga.

Hotel Ivan


Hotel Andrija

Kao i hotel Ivan, i hotel Andrija nalazi se u naselju Solaris. Međutim, ono što ovo mjesto čini posebnim je činjenica da se radi o prvom dječjem hotelu u Hrvatskoj.

Područje hotela osmišljeno je kako bi kod najmlađih gostiju potaknulo kreativnost kroz razne zabavne programe, dok mame i tate mogu uživati u odličnom wellness centru.

Djeca će sigurno htjeti posjetiti i obližnji Aquapark Dalmatia, a hotel Andrija ima i sjajan restoran koji nudi mnoštvo različitih jela uz posebne zdrave obroke samo za djecu.

Hotel Andrija


Hotel Jure

Još uvijek smo u Solarisu, a hotel Jure je, kao i prethodna dva, dio Amadria Parka.

Međutim, u ovom slučaju radi se o lifestyle hotelu koje obiluje dizajnerskim detaljima, a vanjski bazen okružen palmama idealno je mjesto za opuštanje. En Vouge Beach Club savršeno nadopunjuje ovu ponudu, jer uz privatnu plažu ima i prekrasan infinity bazen.

Dakle, ako ste za odmor na visokoj nozi i tražite savršeno mjesto za pokoji selfie, hotel Jure je kao stvoren za vas.

Hotel Jure


Heritage hoteli Šibenik

Šibenik nudi i izbor između dva Heritage hotela u svom centru.

Prvi je Heritage Hotel Life Palace koji se nalazi u prekrasnoj palači čiji korijeni sežu daleko u prošlost, sve do 15. stoljeća. Naravno, povijesni elementi danas su fantastično uklopljeni u cjelokupnu ponudu tako da je odsjedanje ovdje zaista posebno iskustvo.

Heritage Hotel King Kresimir je pak smješten u palači iz 19. stoljeća i nudi odlično opremljene sobe i savršenu uslugu. Koji god objekt da odaberete, nećete pogriješiti, a tko zna – možda pronađete i neke od najjeftinijih kuća u Dalmaciji u blizini.

Heritage hoteli Sibenik


Hotel Panorama

Ako želite sjajan pogled na Šibenik, hotel Panorama je mjesto na kojem trebate rezervirati sobu.

Ovaj objekt nalazi se u blizini Šibenskog mosta, a osim pogleda na grad moći ćete uživati i u pogledu na ušće rijeke Krke. Odavde ćete sigurno uočiti neko atraktivno zemljište koje će vam potaknuti maštu.

Radi se o hotelu s četiri zvjezdice i fantastičnim bazenom s ležaljkama na kojem se možete u potpunosti opustiti, ali moguće je organizirati i poslovne sastanke. Dobro povezan s gradom, a opet daleko od gužvi, hotel Panorama zaista ima puno toga za ponuditi.

Hotel Panorama


Hotel Bellevue

S druge strane, ako želite biti smješteni u samom središtu grada, hotel Bellevue je još jedno odlično rješenje jer gleda na šibensku rivu.

Ne samo to, nego su i sve glavne gradske atrakcije jako blizu pa lako možete posjetiti primjerice šibenske tvrđave, a plaža Banj je udaljena tek 15-ak minuta hoda.

No, ovaj objekt nudi puno više od sjajne lokacije – odličan spa centar s turskom i mediteranskom saunom, odlično opremljene sobe, fitness centar... Odsjedanje u hotelu Bellevue približit će vam Šibenik na najbolji mogući način.

Hotel Bellevue

Posljednji članci