Rebranding nakon 15 godina uspješnog poslovanja

Šime Unić
Rebranding nakon 15 godina uspješnog poslovanja

Ove godine naša agencija proslavlja značajnu obljetnicu postojanja. Petnaest uspješnih godina djelovanja na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, te niz zaključenih kupoprodajnih suradnji i zadovoljnih klijenata, postavilo je pred nas novi i drugačiji zadatak. Zadatak da uložimo u sebe.

Zato smo se odlučili na investiciju koja je jedna vrsta našeg novog starta, te okretanje nove stranice u našem poslovanju. Nadamo se još uspješnijeg, ili bar jednako uspješnog.

Izvrsni poslovni rezultati su obvezujući. Prije svega obvezuju nas na stalnu konkurentnost na tržištu u posredovanju nekretninama, na kojemu smo među poznatijim agencijama za promet nekretninama u Hrvatskoj. Smatramo da je ulaganje u svoje poduzeće danas neizbježno i nužnost, ali i zalog za uspješnu poslovnu budućnost. To prepoznaju svi uspješni poslovni ljudi, a mi se volimo svrstati među njih.

Raduje nas što smo u proteklih 15 godina učvrstili svoju odličnu poziciju na tržištu za promet nekretninama, i što su naše poslovanje prepoznali brojni klijenti iz Hrvatske ali i inozemstva.

Vjerujemo da će tako biti i dalje.


Rebranding za bolje korisničko iskustvo 


Krajem prošle godine odlučili smo se zato za rebranding. On će nam, vjerujemo, osim poboljšanja u vizualnom i funkcionalnom dijelu, omogućiti i bolje pozicije na internetu, te u konačnici više zadovoljnih klijenata.

Promocija i poslovanje naše agencije za posredovanje nekretninama Terra Dalmatica, putem interneta, te stalno ulaganje u online promociju, od koje korist posredno imaju i naši klijenti, smatramo trenutno najvažnijim kanalom.

Za redizajn naše web stranice i logotipa odlučili smo se jer pratimo trendove i nastojimo biti ukorak s najnovijim zahtjevima tržišta. Osim toga postojeća stranica nam je oduzimala mnogo dragocjenog vremena kod ažuriranja sadržaja i jednostavno više nije zadovoljavala naše prohtjeve. Ali, niti korisničko iskustvo naših potencijalnih klijenata, do kojega nam je iznimno stalo. Jer, što je važnije od zadovoljnog kupca?


Tri jezika, virtualne šetnje i promotivni spotovi na jednom mjestu


Naša nova web stranica sada vam nudi niz poboljšanih elemenata – prije svega onih koji se odnosi na funkcionalnost. Pobrinuli smo se da brzo i u svega tri koraka jednostavno dođete do svih vama važnih informacija. Omogućili smo jednostavniju pretragu nekretnina, mnogo kvalitetnije fotografije nekretnina, te mogućnosti vaše prijave kao korisnika. Nudimo i opise nekretnina na tri jezika i to sve na jednom mjestu.

Ono što je posebna novost su virtualne šetnje, koje su postale izrazito važne, pogotovo uslijed ograničenog kretanja i putovanja zbog koronavirusa.

Kroz virtualne šetnje sad imate mogućnost za komunikaciju uživo s našim agentima dok zajedno razgledavate nekretninu. Izradu virtualnih šetnji radimo pomoću naprednih 360 kamera ili fotoaparatom, ovisno o željama klijenata. Također, nudimo isporuku „šetnji“ u obliku 360 videa koji je spreman za YouTube emitiranje.

Osim toga rado ćemo vam osigurati i:

• fotografiranje nekretnina (interijer, eksterijer, iz zraka, noćna fotografija)

• snimanje promotivnih spotova nekretnina

• profesionalni model i make up artist

Ozbiljnost u pristupu poslovanju ostaje i dalje naš cilj

Sigurna kupnja, najpovoljnija cijena, te bezbrižnost u procesu kupnje ili prodaje nekretnine, od kada uđu u naš ured do konačnog potpisa ugovora, jesu tri najvažnije vrijednosti koje pružamo našim klijentima.

I nakon toga klijentima ostajemo na raspolaganju, jer smatramo da je održavanje kontakta s kupcima i građenje odnosa povjerenja, važno za građenje poslovnog imidža, ali i ljudska vrijednost koja nema cijenu.

S rebrandingom nisu se izmijenile te posebnosti našeg poslovanja. Štoviše, one su nam postale još važnije. Naš cilj je i dalje isti: fokusiranost isključivo na posredovanje u prometu nekretninama u čemu želimo biti najbolji i razvijati se.

Volimo reći da se od drugih, sličnih poduzeća iz naše niše razlikujemo po tome što imamo ozbiljnost u pristupu poslovanju. Terra Dalmatica agencija nudi vam bezbrižnu i sigurnu suradnju u kupoprodaji i pravnom prometu nekretnina. To ćete iskusiti ako nam se javite.

Stojimo vam na raspolaganju za bilo koje pitanje vezano uz kupnju ili prodaju nekretnina. Nazovite nas, uputite nam upit putem emaila, ili jednostavno dogovorite sastanak u našem uredu.

Bit će nam zadovoljstvo pomoći vam i započeti novu uspješnu poslovnu priču!


Posljednji članci