Vodič za kupnju nekretnine

Savjeti pri kupnji nekretnine u Hrvatskoj

U nastavku Vam donosimo kratak vodič za kupnju nekretnine u 6 jednostavnih koraka:

1. Budite ispred drugih – upišite se među naše VIP klijente

Tržište nekretnina u Hrvatskoj podložno je brzim i stalnim promjenama. Kako biste imali prednost, registrirajte se kod nas i budite uvijek korak ispred ostalih.

2. Procijenite svoje mogućnosti

Prije donošenja odluke o potrazi nekretnine i kupnji, savjetujemo da procijenite vaše financijske mogućnosti. Ako postoji za to potreba, nudimo i pomoć oko sklapanja hipoteke.

3. Pronalazimo nekretninu po vašoj mjeri

U šumi ponuda nekretnina mi vam pomažemo da pronađete onu koja je po vašoj mjeri i željama. U stalnom smo kontaktu s vama, te vas informiramo o ponudi prije nego ona bude oglašena na relevantnim web stranicama kao što je Zoopla.

4. Nudimo sigurne nekretnine

Brinemo o zaštiti privatnosti vaših zahtjeva i podataka, u pravnom i svakom drugom pogledu. Surađujemo sa odvjetnicima, arhitektima i geodetima a prioritet nam je ponuda sigurnih nekretnina.

5. Razmjena ugovora

U trenutku kada smo vam odgovorili na sva pitanja te ne postoje nepoznanice, sastavljamo Kupoprodajni u govor ili Predugovor te razmjenjujemo ugovore. Nakon potvrde obiju strana slijedi uplata kapare u iznosu od 10% ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Ključevi su u vašim rukama

Kada se preostalih 90% sredstava uplati na račun, onda konačno možemo kazati kako je kupnja dovršena. Postali ste sretni vlasnik ključeva vaše nove nekretnine a mi jednako sretan posrednik.
Kako kupiti nekretninu