Fun Park Biograd - sve što trebate znati

Šime Unić
Fun Park Biograd - sve što trebate znati

U blizini Zadra se smjestilo jedno malo mjesto koje svakako zaslužuje Vaš posjet. Ako ste u potrazi za svojim novim domom u Zadru i okolici, na svojoj ‘’to-do’’ listi nikako nemojte izostaviti Biograd! 

Biograd na Moru se, osim svojom ljepotom, može pohvaliti i ogromnim izborom ludih i zabavnih aktivnosti.

Domaćin je najvećeg tematsko-zabavnog parka u Hrvatskoj, zbog čega privlači sve više turista gladnih avanture i adrenalina!


Glavne atrakcije

Na raspolaganju u parku Vam stoji mnoštvo atrakcija, ludih vožnji i zagarantirane zabave.


Vanzemaljski provod

Simulator je dio svemirskog dijela zabavnog parka, a dokazat će Vam da je sve samo ne običan auto!

Ako ste ikada pomislili da želite biti astronaut, ili se, pak, Vaše dijete trenutno nalazi u ‘’toj fazi’’, svakako si priuštite svemirsku vožnju na rollercoasteru Alien!

Dok će Vaše dijete isprobavati bezgravitacijsko stanje na trampolinima Zero Gravityja uz budno oko animatora, Vi se možete suočiti s duhovima i svemircima u 7D iskustvu na XD Dark Rideu.

rollercoaster biograd


Postanite Indiana Jones!

Ako ste se u park uputili da biste iskusili divlju stranu parka, dobro ste učinili - Western Express, Mine Train Coaster, Animal Kingdom i Indian Canoe spremno čekaju da se prebacite u ulogu kauboja ili poglavice!

Samo za klince, Fun Park je osmislio Eureku, Choco Cups i Canoe, u kojima će Vaše dijete stvoriti nezaboravna sjećanja i uživati cijeli dan!

Dok se djeca ludo zabavljaju, Vi se iskušajte na Wild Bullu i Pirate Shipu i upoznajte svoje granice izdržljivosti!


Obiteljski provod

A sada, vrijeme je za zabavu za cijelu obitelj! U Games Hallu, domaćinu natjecateljskih turnira, pronaći ćete zabavu za sve dobne skupine i udovoljiti svakom ukusu, ma koliko se oni razlikovali.

Na kraju, za vodeno ludilo je Fun Park osmislio Bumper Boats, Pirate Battle i vodopad Atlantis!

obiteljski provod


Proslavite rođendan u Fun Parku!

Postoji li išta bolje od proslave rođendana na najzabavniji mogući način? Vjerojatno ne!

Uz besplatan ulaz za slavljenika, u parku će Vas dočekati rođendanske torte, meniji i baloni, a minimalni broj gostiju je 10!


Ulaznice za zabavni park

Za najmlađe goste do 100 cm visine, kao i za svakog klinca koji slavi rođendan, ulaznica je besplatna tijekom cijele godine!

Za djecu iznad 100 cm visine, za osobe s invaliditetom te za osobe starije od 60 godina, cijena ulaznice se kreće od 125 do 170 kn, ovisno o datumu posjete. Cijena za odrasle varira od 145 do 190 kn.

Ako ste se u park uputili kao cijela obitelj, moći ćete birati između tri obiteljska paketa ulaznica, čija cijena u predsezoni i postsezoni varira od 370 - 590 kn, a u sezoni od 470 - 750 kn!

Konačno, tu su još i razne druge opcije ulaznica, poput sezonske, grupne i ulaznice za jednokratnu vožnju!


Radno vrijeme

U predsezoni (20.6. - 28.6.) je park otvoren od 13 do 21 h, u sezoni (3.7. - 23.8.) ga možete posjetiti od 16 do 22 h (osim petkom od 18 do 23 h), a u postsezoni (24.8. - 25.10.) od 15 do 21 h, iako se radno vrijeme razlikuje prema datumima!


Ne preostaje Vam ništa drugo nego pronaći zemljište ili kuću u Biogradu, kako biste mogli u zabavi uživati kada god to poželite!

Posljednji članci