535.000€
4.030.958kn
ID nekretnine: 3076

Kaprije, kuća na tri etaže sa predivnim pogledom na more

vila / kuća

Šibenski otoci
površina:
180.00 m2
površina zemljišta:
504.00 m2
spavaće sobe:
6
kupaonice:
4
udaljenost od mora:
100 m
balkon
namješten
roštilj
struja
voda
spremište
vrt
terasa
pogled na more
garaža

Opis

Na otoku Kapriju se prodaje kuća na tri etaže s predivnim pogledom na more. Nalazi se na udaljenosti manjoj od 100 metara od mora.
Kuća ima ukupnu stambenu površinu od 180 m², a sagrađena je na zemljištu veličine 504 m². Sastoji se od tri etaže koju čine suteren, te prizemlje i kat do kojih se dolazi vanjskim stepenicama.
Suteren se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, blagovaonice, kuhinje, dnevnog boravka i balkona. U prizemlju se nalaze od dvije spavaće sobe, kupaonica, kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica te prostrana terasa veličine 24 m². Ovaj kat nije u potpunosti dovršen pa ga budući vlasnik može urediti prema vlastitim željama. Na prvom katu se nalaze dva moderno uređena apartmana, a jedan i drugi se sastoje od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravaka i terase sa direktnim pogledom na more.
Kuću okružuje velika okućnica sa raskošnim zelenilom koja pruža hladovinu tijekom vrućih ljetnih dana, manjim vrtom u kojem se mogu uzgajati sezonsko cvijeće, voće i povrće te zasađenim mediteranskim biljem što sve doprinosi šarmu i živopisnosti nekretnine pružajući dojam autentičnog stila života na otoku Kapriju. U dvorišnom dijelu se nalaze i dva spremišta, gusterna, a s istočne strane objekta, dodatni natkriveni objekt s kaminom za uživanje u domaćem ambijentu prilikom pripremanja hrane i druženja s gostima.
Kaprije je maleni otok u šibenskom arhipelagu površine 7,11 km ², a nalazi se oko 15 km jugozapadno od Šibenika. Do otoka je moguće doći jedino morskim putem, odnosno redovitim linijama trajektom ili hidrogliserom iz Šibenika (ili vlastitom brodicom). Pristup automobilima je onemogućen, tako da je pogodna destinacija za one koji se žele maknuti od gradske buke i uživati u privatnosti, miru i tišini.

Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenski otoci - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Nekretnina vam je već dodana u favorite.