65.000€
489.743kn
ID nekretnine: 3415

Prodaje se građevinsko zemljište u Bilicama, Šibenik

građevinska / poljoprivredna zemljišta

Šibenik okolica
površina zemljišta:
1000.00 m2
udaljenost od mora:
3000 m
struja
voda
pogled na more

Opis

U Bilicama, mjestu smještenom nedaleko od povijesnog grada Šibenika, nalazi se građevinsko zemljište površine 1000 m² koje nudi savršenu kombinaciju prirodne ljepote i funkcionalnosti. Ovo zemljište, pravilnog oblika i smješteno na blagoj kosini, idealno je za gradnju obiteljske kuće koja će svojim budućim vlasnicima pružiti mir i ugodu, a istovremeno biti blizu svih potrebnih sadržaja.

Zemljište se može pohvaliti odličnom infrastrukturom, s pristupom struji i vodi u neposrednoj blizini. Asfaltirani pristupni put vodi do samog zemljišta, što dodatno olakšava njegovu izgradnju i svakodnevni pristup. Blizina glavne ceste čini ovu lokaciju lako dostupnom, a prometna povezanost omogućuje brzi dolazak do svih važnih destinacija u okolici.

Jedna od najvećih prednosti ovog zemljišta je prekrasan pogled na Prokljansko jezero. Ova prirodna ljepota pruža mirno i inspirativno okruženje, idealno za one koji žele živjeti u harmoniji s prirodom. Pogled na jezero čini ovu lokaciju izuzetno privlačnom i dodaje vrijednost svakom budućem projektu koji će se ovdje izgraditi.

Šibenik, koji je udaljen samo 5 km, nudi sve prednosti gradskog života, uključujući kulturne, obrazovne i zdravstvene institucije, kao i brojne trgovine, restorane i zabavne sadržaje. More i uređene plaže nalaze se na svega 3 km od zemljišta, što omogućuje lagan i brz pristup svim ljetnim aktivnostima i užicima koje Dalmacija pruža. Osim toga, Nacionalni park Krka, sa svojim veličanstvenim slapovima i prirodnim ljepotama, nalazi se na samo 10 km od zemljišta, što dodatno obogaćuje ovu lokaciju.

Ovo zemljište je idealno za gradnju obiteljske kuće, pružajući miran i siguran dom u okruženju koje spaja prirodne ljepote i blizinu svih važnih sadržaja. Blizina mora, grada i nacionalnog parka čini ga izuzetno atraktivnim za sve koji žele uživati u najboljem od Dalmacije.
Ovo zemljište predstavlja jedinstvenu priliku za ulaganje i izgradnju vašeg idealnog doma u predivnom dijelu Hrvatske.
Kontaktirajte nas za više detalja ili dogovorite razgledavanje ove nekretnine.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik okolica - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu


Nekretnina vam je već dodana u favorite.