430.000€
3.239.835kn
ID nekretnine: 2797

Šibenik - stan od 170 m2 s dvorištem u srcu grada

apartman / stan

Šibenik
površina:
170.00 m2
vrt:
35.00 m2
spavaće sobe:
4
kupaonice:
2
udaljenost od mora:
100 m
kanalizacija
struja
spremište
vrt

Opis

U Šibeniku se prodaje stan od 170 m2 s dvorištem u srcu grada. Nalazi se u jednoj od srednjovjekovnih palača u povijesnoj jezgri grada Šibenika. S obzirom na veličinu stana, prostranost prostorija i dvorište koje pripada stanu, ova nekretnina je prava rijetkost na tržištu.
Kuća je od ulice odvojena velikim dvorišnim vratima. Ulaz u stan je moguć preko zajedničkog stubišta, ali i odvojenog prolaza kroz dvorište što ga čini samostalnom i neovisnom stambenom jedinicom u odnosu na ostale stanove.
Stan se sastoji od predvorja, hodnika, pet prostranih prostorija s velikim prozorima, dvije kupaonice, spremišta, te dvorišta okvirne veličine 35 m2. Stan je potrebno u potpunosti adaptirati.
Šibenik je prekrasan srednjovjekovni grad s jednom od najljepših povijesnih jezgri na Jadranu i bogatom poviješću. Krase ga brojne uske uličice, bute, palače i kamene kuće. Najljepši i najvažniji spomenik kulture je katedrala sv. Jakova, koja je od stana udaljena svega 70-ak metara. Gradska plaža Banj je udaljena 10-ak minuta pješice. U blizini Šibenika se nalaze i dva nacionalna parka, Krka i Kornati kao i gradovi Zadar, Trogir, Split te aerodrom.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Nekretnina vam je već dodana u favorite.