300.000€
2.260.350kn
ID nekretnine: 3126

Primošten - Šibenik, na pola puta, građevinsko zemljište s dozvolama za vile

građevinska / poljoprivredna zemljišta

Šibenik okolica
površina zemljišta:
1780.00 m2
udaljenost od mora:
650 m
pogled na more

Opis

U Grebaštici, mirnom turističkom mjestu smještenom između Primoštena i Šibenika prodaje se atraktivno građevinsko zemljište s ishodovanim građevinskim dozvolama za gradnju triju vila s bazenima.
Zemljište se nalazi u izdvojenom i mirnom području s blagim padom prema jugu i odličnim pogledom na more od kojeg je udaljeno oko 600 metara.. Ukupne je površine 1780 m2 podijeljeno u tri približno jednaka dijela s planom gradnje triju obiteljskih vila katnosti P+1, s jednom stambenom jedinicom površine 218 m2 i bazenom površine 32 m2.
Koncepcija svih vila je vrlo slična tako da je u prizemlju planiran dnevni dio koji se sastoji od ulaza, stubišta, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka, ostave, wc-a i velike natkrivene terase. Unutarnjim stepeništem se penje na kat koji se sastoji od stubišta, hodnika, 3 spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama i lođama te garderobom.
Cijena kompletnog zemljišta (1780 m2) s dozvolama za tri vile je 300.000 eura. Struja i svi doprinosi su plaćeni dok je napajanje vodom do izgradnje javnog vodovoda predviđeno iz vodospremnika. Vodovodnu mrežu po projektu opskrbljivača moguće je izgraditi odmah ali tada financiranje pada na teret investitora što bi iznosilo oko 60 000 €.
Moguće razne kombinacije kao i kupnja svake vile pojedinačno po sistemu ključ u ruke. Početak gradnje predviđen uskoro.
PRILIKA ZA INVESTITORE!

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Šibenik okolica - Pročitajte naše savjete o lokalnom životu

Pročitajte naše savjete o lokalnom životu


Nekretnina vam je već dodana u favorite.