950.000€
7.157.775kn
ID nekretnine: 3087

Vodice, kuća s restoranom na rivi

vila / kuća

Vodice
površina:
200.00 m2
površina zemljišta:
204.00 m2
spavaće sobe:
3
kupaonice:
3
udaljenost od mora:
20 m
internet
kanalizacija
struja
voda
vrt
terasa
konoba
prvi red do mora
pogled na more

Opis

Prodaje se kuća s restoranom na rivi u Vodicama. Kuća je smještena na samoj rivi grada Vodica, u prvom redu do mora, u srcu turističkih sadržaja, pred poznatim spomenikom grada.
Objekt je smješten na zemljištu površine 210 m2 i sastoji se od prizemno smještenog ugostiteljskog objekta s terasom u koncesiji i dva kata stambenog prostora. Zahtjeva kompletnu adaptaciju, ali svojom lokacijom pruža jedinstvenu investicijsku priliku.
Cijeli objekt je moguće rekonstruirati u turističke svrhe ili druge poslovne namjene sukladno poduzetničkoj ideji. Ima ne opstruiran pogled na more, a zadnji kat sadrži prostranu terasu savršenog panoramskog pogleda.
Iza kuće se nalazi privatni vrt sa stražnjom terasom kojom je moguće oplemeniti prostor, ovisno o konceptu projekta.
Vodice su grad koji predstavlja sinonim izuzetno uspješne i dinamične ljetne destinacije. Smatramo da je investitoru, koji se bavi hotelijerstvom, ugostiteljstvom, sve popularnijim kreativnim pekarstvom, ali i pružanjem drugih usluga, ovo je poslovna prilika koja se ne propušta.
Uz ovo pametno ulaganje, pogled sa zadnjega kata na beskrajno morsko plavetnilo predstavlja unikat koji nema cijenu i oduzima dah.
Nekretnina je ekskluzivno u našoj ponudi i tražena cijena je fiksna.
Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.