550.000€
4.143.975kn
ID nekretnine: 2783

Vodice - moderna kuća s prekrasnim pogledom i bazenom u mirnom dijelu grada

vila / kuća

Vodice
površina:
240.88 m2
površina zemljišta:
170.72 m2
spavaće sobe:
4
kupaonice:
3
udaljenost od mora:
750 m
klima uređaj
parking
protuprovalna vrata
struja
voda
spremište
vrt
terasa
pogled na more
garaža
bazen
nekretnine u izgradnji

Opis

U Vodicama se prodaje moderna kuća s prekrasnim pogledom i bazenom u mirnom dijelu grada. Smještena je na laganoj uzvisini s koje se pruža jedan od najljepših pogleda na more, otoke i grad Vodice. Kuća je dio dvojnog objekta koji je trenutno u fazi izgradnje, a planirani završetak radova je listopad 2022.
Kuća se prostire na tri etaže. U suterenu se nalaze garaža i spremište. Prizemlje se sastoji od prostranog dnevnog dijela otvorenog koncepta u kojem se nalaze kuhinja, blagovaonica i dnevna soba. Iz dnevnog dijela kroz veliku staklenu stijenu se izlazi na natkrivenu terasu i bazen s kojih se pruža djelomičan pogled na more. U ostatku prizemlja se nalaze spavaća soba, kupaonica i WC. Unutrašnje stubište vodi na kat na kojem se nalaze glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i terasom, dodatne dvije spavaće sobe i kupaonica. Iz sve tri spavaće sobe se pruža prekrasan panoramski pogled na more, arhipelag i grad Vodice. Kuća će biti opremljena kvalitetnim materijalima i opremom uključujući inverter klima uređaje te podno grijanje na toplinsku pumpu koje će biti razvedeno kroz cijelu kuću. Ukupna površina kuće iznosi 240,88 m2 od čega je 125,18 m2 stambeni dio, 75,57m2 otpada na natkrivene i nenatkrivene terase te 40,13 m2na garažu i spremište.
Vodice su prekrasan dalmatinski gradić koji je jedan od najpopularnijih turističkih destinacija na Jadranu. Poznate su bogatim ugostiteljskim i turističkim sadržajima te brojnim i dugim plažama. Odlična su početna točka za posjet nacionalnim parkovima Krka i Kornati, te gradovima Šibenik, Zadar i Split.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.