699.000€
5.266.616kn
ID nekretnine: 3110

Okolica Rogoznice, veliko građevinsko zemljište sa očaravajućim pogledom

građevinska / poljoprivredna zemljišta

Rogoznica
površina zemljišta:
2220.00 m2
udaljenost od mora:
400 m
pogled na more

Opis

Na prodaju je veliko građevinsko zemljište u okolici Rogoznice sa očaravajućim panoramskim pogledom na otvoreno more i šibenski arhipelag.

Zemljište se nalazi na brijegu s blagim nagibom prema moru. Nalazi se u zoni građenja, na rubu građevinske zone. Područje ispred zemljišta pa sve do mora je negrađevna zona. Ukupna površina zemljišta iznosi 2220 m² te je pravilnog oblika, dimenzija 50x40 m. Ishodovana je građevinska dozvola za građenje građevine stambene namjene i to obiteljske vile s bazenom i dva pomoćna objekta (konoba i garaža). Sva potrebna infrastruktura se nalazi u blizini.

Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji, u prirodnom okruženju koje još uvijek odiše izvornošću mediteranskog krajolika, svega 400 metara udaljenosti od mora.

Zemljište je od mjesta Rogoznice je udaljeno tek 10-tak minute vožnje automobilom, a u blizini se nalazi i rt Punta Planka, prirodni fenomen, koji utječe na da tijekom ljetnih mjeseci na području Rogoznice ima veći broj sunčanih sati, i manje padalina nego u susjednim gradovima što povoljno utječe na turističku sezonu.

Rogoznica je popularna obalna destinacija smještena na sredini Jadranske obale, 30 minuta vožnje od grada Šibenika i grada Trogir, a zračna luka Split je udaljena svega 30 km.

Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.