1.200.000€
9.041.400kn
ID nekretnine: 3009

Rogoznica, kameno imanje u blizini mora

vila / kuća

Rogoznica
površina:
260.00 m2
površina zemljišta:
850.00 m2
spavaće sobe:
4
kupaonice:
3
udaljenost od mora:
300 m
alarm
kamin
klima uređaj
internet
namješten
parking
podno grijanje
roštilj
struja
voda
spremište
vrt
terasa
vinski podrum
prilagođeno invalidima
bazen

Opis

U blizini centra Rogoznice smješteno je ovo izvanredno kameno imanje. Detaljno je obnovljeno od samih temelja i prilagođeno suvremenom načinu života. Prilikom obnove napravljeni su novi zidovi debljine 60 cm s izolacijom, postavljeni su kameni oluci i sva izvornost je vraćena ali s novim i modernim materijalima. Proces obnove trajao je četiri godine. Svi zatvori napravljeni su od Ariša (iznimno kvalitetna i otporna vrsta drva koja se i u prošlosti koristila prilikom izrade zatvora) s duplim izolacijskim staklima i otklopno zaokretnim sistemom.
Imanje se sastoji od dvije prizemne kamene kuće.
Prva kuća je manja, ukupne kvadrature cca. 100m2. Sastoji se od jedne spavaće sobe, kupaonice te kuhinje s dnevnim prostorom od cca. 30m2 u jednoj cjelini. Vlasnici je trenutno koriste kao kuću za zabavu, tako je i namještena. Središnjim prostorom dominira veliki hrastov stol s klupama i stolicama, ukupne težine veće od 800 kilograma. Unutar kuće napravljen je veliki kamin oko kojeg se društvo okuplja s posebnim užitkom. U podrumu ove kuće smješten je vinski podrum. Napravljen je sav u betonu s jako dobrom izolacijom i cirkulacijom zraka s ventilatorom. Sve prostorije su klimatizirane. Ispred kuće je terasa, tijekom ljeta od sunca je zaštićena prirodnim zelenilom, uz terasu je smješten vanjski kameni sudoper te još jedan pokretni vanjski roštilj.
Druga kuća ima ukupnu kvadraturu od cca. 160 m2. Sastoji se od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka, radionice, tehničke sobe s praonicom i potkrovlja. Glavna spavaća soba ima svoju kupaonicu. U dnevnom boravku nalazi se kamin Montegrappa na daljinsko upravljanje, koji funkcionira po sistemu zagrijavanja zraka i jamči visok termički učinak uz nisku potrošnju ogrijeva i smanjenu emisiju zagađenja okoliša. Podno grijanje postavljeno je u kupaonicama, kuhinji, dnevnom boravku te hodniku koji vodi prema glavnoj spavaćoj sobi.
Kuća je klimatizirana s četiri unutarnje i jednom vanjskom jedinicom. Cjelokupno imanje pokriveno je videonadzorom i alarmnim sustavom. Na kući su smješteni solarni paneli.
Ispred kuće je smješten bazen od cca. 32m2 s ugrađenim sistemom za masažu i protustrujnim plivanjem.
Okućnica je lijepo uređena lokalnim biljem i cvijećem, a njome dominira stoljetno stablo koje tijekom ljetnih mjeseci pruža duboku hladovinu.
Imanje se nalazi na parceli od cca. 850 m2. Parking za nekoliko automobila nalazi se ispred samog ulaza na imanje.
Gotovo sav namještaj, osim nekoliko posebnih komada i osobnih stvari uključen je u cijenu.
Još jedna od posebnosti ove nekretnine je njezina lokacija od svega cca. 250 m od mora i plaže, 10 tak minuta hoda do centra i par minuta do prve trgovine, a i dalje unutar mirnog područja okružena samo prirodom.
Kontaktirajte našeg agenta/agenticu i zakažite svoj obilazak.

Pristanite na 'vanjske' kolačiće za prikaz karte. Ažurirati postavke kolačića.

Slične nekretnine

Nekretnina vam je već dodana u favorite.